• darkblurbg

Ben jij toe aan een professioneel stijladvies? Om te kijken hoe je het beste uit jezelf kunt halen? Je zelfvertrouwen een boost te geven? Of om eens een vernieuwde versie van jezelf te presenteren? Dan is imago styling echt iets voor jou.

We bekijken samen wat bij jou en je wensen past. Misschien ben je flink wat kilo’s kwijt en heb je een nieuwe garderobe nodig. Of je wilt juist je eigen kledingkast eens doorspitten en do’s and don’ts selecteren. Het is allemaal mogelijk bij Fashion Experience.

> Gratis offerte

Wat doet imago styling met je?

Het is een leuke en leerzame ervaring om te bekijken hoe je door styling het beste van jezelf kunt laten zien. Krijg inzicht in jouw stijl en jouw kleuren, het resultaat:

  • Je zelfvertrouwen stijgt; je weet welke kledingstukken, kleuren en accessoires jou laten stralen.
  • Je bent zichtbaar; mooie styling en de juiste kleuren zorgen dat jij niet onopgemerkt blijft.
  • Je winkelt sneller en zekerder; je kiest gemakkelijker de juiste spullen uit en weet welke kleuren je het beste kunt mijden.

Stijladvies

Een compleet stijladvies is ideaal als je niet goed (meer) weet wat jou het beste staat. Het maakt niet uit wat voor type je bent of wat je figuur is. We bekijken samen hoe je je sterke punten benadrukt. En eventueel ook hoe je punten verhult, voor een mooi resultaat. De keuze van een kledingstijl is belangrijk, maar ook de materialen, dessins, kleurcombinaties en accessoires hebben veel invloed. Wat zijn nou outfits die jou goed staan in je vrije tijd, bij een bijzonder feestje of juist zakelijk indruk maken? Om het stijladvies compleet te maken krijg je tips voor het kapsel dat jouw uitstraling het beste omlijst. Heb je speciale wensen, wil je bijvoorbeeld ook advies over make-up? Laat dat gerust weten.

Kleurenanalyse

Waarom straalt jouw vriendin in een beige vest en zie jij er in die kleur uit alsof je ziek bent? Iedereen is anders en dat geldt ook voor bijvoorbeeld de teint van je huid. Als je de kleuren draagt die passen bij jouw huid, je haar en je ogen, zie je er beter uit. Het kan een enorm verschil maken als jij in plaats van marineblauw eens jeansblauw aantrekt.

Bij Fashion Experience kan je terecht voor een uitgebreide kleurenanalyse, waarna je een persoonlijk kleurenadvies krijgt. Zo kan je in het vervolg veel gemakkelijker kiezen bij het shoppen en haal je het beste uit jezelf dankzij de juiste kleuren.

Andere stylingopties

Heb jij geen interesse in een compleet stijladvies of kleurenanalyse? Maar een meer specifieke vraag over kleding of over jouw figuur? Je kunt bij ons ook terecht voor:

  • Figuuranalyse
  • Garderobe check
  • Personal shopping
  • Stylingsessie

Vraag gratis offerte aan

Meer weten over imago styling, stijladvies of een kleurenanalyse? Neem dan contact met ons op, of vraag direct een gratis offerte aan.

> Gratis offerte